پیام رئیس سازمان ملی استاندارد به مناسبت روز جهانی استاندارد

پیام سرکار خانم نیره پیروزبخت به مناسبت روز جهانی استاندارد

سنگ نبشته های تیمره ی گلپایگان، پیام هایی از مردمان ایران زمین در هفت هزار سال قبل برای ما دارند. لوحه ها و گل نبشته های تخت جمشید، کتیبه بیستون به عنوان روزنامه ی سنگی با ۱۴ ستون و به سه زبان رایج در دوره هخامنشی و حکاکی آن بر صخره های کوه، همگی حکایت از هدف برقراری ارتباط با آیندگان در طول تاریخ دارد.

بشر همواره قصد داشته است تا از پایدارترین و ماندگارترین ابزارهای ارتباطی تولید پیام استفاده کند تا خودش، پیامش و تمدنش را برای تاریخ جاودانه سازد.

نگاه به سیر تحول وسایل ارتباطی، واقعیتی را آشکار می سازد که توجه به شیوه های جدید و ضابطه مند کردن آنها، رمز ماندگاری خواهد بود.

در عصر حاضر پیشرفت دانش و فناوری های مرتبط با ابزار های ارتباطی، به تصاویر ویدئویی رسیده است که شاهد استفاده آن در علوم مختلف، تحقیقات و آموزش، علوم پزشکی، سرگرمی ها و گذراندن اوقات فراغت می باشیم و بنا بر گستره وسیع استفاده از ابزار های ارتباطی، ضرورت استاندارد سازی بیش از پیش آشکار می گردد.

اینجاست که استاندارد های ویدئویی به کمک می آیند تا به عنوان” خالق صحنه های جهانی ” موجبات به اشتراک گذاری اطلاعات از طریق تصاویر زنده و پویا و تامین نیاز صنایع مربوط به قابلیت های فشرده سازی را فراهم آورده و امکان تولید تصاویر ویدئویی ماندگار، با کیفیت بهتر و با دسترسی آسان تر را برای همه کاربران ایجاد نمایند تا ما قادر باشیم پیام خود را به معاصران و آیندگان انتقال دهیم.

 

                                                                                                                                                                            نیره پیروزبخت

                                                                                                                                                                             مهرماه ۱۳۹۸


روز جهانی استاندارد ۲۰۱۹

استانداردهای ویدئویی، خالق صحنه جهانی

جیمز ام شانون
رییس  IEC

جان والتر
رییس ایزو

هولین ژائو

دبیر کل ITU

ویدئو رسانه ای مدرن  برای بیان دیدگاه  است. پیشرفت های فناوری، جهان ما را تغییر داده است،تغییرات بنیادی در سرگرمی ها،  ارتباط نزدیکتر اعضای خانواده و دوستان با یکدیگر در سراسر جهان ،غنی تر کردن تجربیات ارتباطی ما و بهبود چشمگیر در حوزه مراقبت های پزشکی و تحصیلات، دنیای ما را دستخوش تحول کرده است.

نوآوری دهه های اخیر جهش عمده ای را در کیفیت موجب شده و ویدئو ها با کمک به مردم در به اشتراک گذاری داستانهایشان از طریق تصاویر زنده و پویا، در دسترس همگان قرار گرفته اند. دستاوردها یی نظیر مهارت و دسترسی آسان به ویدئو به لطف استانداردهای بین المللی کسب شده اند. استانداردسازی الگوریتم های فشرده سازی ویدئو که  محصول همکاری سازمان های ISO,IEC , ITU  است، دو بار مفتخر به دریافت ” پربیننده ترین جایزه امی”  شده اند و استانداردها را درکانون توانمندی های این صنعت در تامین الزامات روزافزون ویدئوها  که در میان بیشترین برنامه های کاربردی فشرده شده ی در حال اجرا در پهنای باند شبکه های است ، قرار داده اند.

استانداردهای بین المللی نیاز صنایع به قابلیت های قدرتمند فشرده سازی را محقق می سازند. همچنین ابزار انتقال آرام  به نسل بعدی فناوری های فشرده سازی ویدئو را فراهم می کنند که این خود  صنعت را در بازگشت حداکثری سرمایه گذاری یاری می کند.

داشتن استانداردهای پذیرفته شده و مورد قبول در همه جای دنیا به این معناست که ویدئو رمزنگاری شده در یک دستگاه ، فارغ از نظر از نوع وسیله مورد استفاده، در یک وسیله دیگر قابل رمز گشایی  باشد. این به اقتصادها معیاری برای کمک به رشد بازار  ارایه می دهد و  مبتکران را قادر می سازد با اطمینان خاطر در اپلیکیشن ها و خدمات جدید ویدئویی سرمایه گذاری کنند.

ترجمه: کیواندخت پیرمحمدی، رییس اداره ارتباطات بین الملل

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *